Blogg

Ett godt regnskapssystem med enkel timeregistrering er helt nødvendig

Ett godt regnskapssystem med enkel timeregistrering er helt nødvendig

Publisert 13.12.2016

Blogg

Ett godt regnskapssystem med enkel timeregistrering er helt nødvendig

Ett godt regnskapssystem med enkel timeregistrering er helt nødvendig

Publisert 13.12.2016

Dette sier daglig leder Linda Steen i Scenario Interiørarkitekter. Et selskap som lever av å selge kreative tjenester med timebaserte honorarer. Helt siden oppstarten i 1984 har Scenario av den grunn hatt fokus på enkle og oversiktlige systemer for timeregistrering og fakturering. Scenario Interiørarkitekter har 26 medarbeidere, og designer interiørløsninger for et bredt spekter av […]

Dette sier daglig leder Linda Steen i Scenario Interiørarkitekter. Et selskap som lever av å selge kreative tjenester med timebaserte honorarer. Helt siden oppstarten i 1984 har Scenario av den grunn hatt fokus på enkle og oversiktlige systemer for timeregistrering og fakturering.

Scenario Interiørarkitekter har 26 medarbeidere, og designer interiørløsninger for et bredt spekter av oppdragsgivere. Dette omfatter alt fra større kontor- og hotellprosjekter, kulturbygg som Munch-museet og det Nye Deichmanske Hovedibliotek til hytter og hus.
– Våre prosjekter kan være svært forskjellige og vår hverdag hektisk, det er derfor helt essensielt at vi har et godt regnskapssystem med brukervennlig timeregistrering og enkel tilgang til de respektive prosjektrapportene, sier Steen.

Ansatte

Mill. omsetning

Tidlig ute med skybasert løsning

Scenario gjorde tidlig et strategisk valg om å benytte seg av skybasert lagring. For å være ajour med nye muligheter har de derfor byttet regnskapsystem for tredje gang. Denne gangen falt valget på det skybaserte regnskapssystemet PowerOffice Go. Det var ikke tilfeldig.

– Vi har en god stund sett etter et helintegrert, skybasert system som vi kunne administrere selv. Vi gjorde derfor grundig research og forhørte oss blant annet hos en rekke regnskapsførere. Et stort antall anbefalte PowerOffice og deres brukervennlige systemer. Det interessante var at vi året før hadde designet nye kontorer for PowerOffice og på den måten blitt godt kjent med både fine medarbeidere og en solid organisasjon og ledelse.

Enkelt, oversiktlig og alltid oppdatert

Valget har Scenario ikke angret på. De var blant de aller første brukerne av hele systemet – fra registrering av timer til ferdig regnskap. Vi var klar over at vi ville støte på manglende funksjoner og utfordringer. Disse har PowerOffice tatt tak i umiddelbart, og vi føler nå at vi har fått mulighet til å være med å påvirke systemet slik det virker skreddersydd for våre behov. Nå introduseres ny funksjonalitet kontinuerlig, og muliggjør utvikling og stadig forbedringer. At alle kan bruke funksjonene for timeregistrering hvor som helst – og når som helst – er blant fordelene Steen trekker fram. Aller mest begeistret er hun dog for et delikat, intuitivt og tiltalende brukergrensesnitt.

– Det er klart at det er praktisk med et skybasert regnskapssystem. Dette gir meg, som daglig leder full oversikt til enhver tid og ikke minst god kontroll på hvert enkelt prosjekt. Vi arkitekter har ofte størst fokus på de faglige oppgavene og er ikke alltid like glade i administrative rutiner. Det å ha et system for timeregistrering som er delikat å se på og samtidig enkelt å bruke – er helt fantastisk. Terskelen for å føre timer hver dag blir dermed vesentlig lavere. Alle som lever av å selge timer vet hvor viktig akkurat dette er, avslutter Steen.