Retningslinjer for informasjonskapsler

For PowerOffice AS

1. Innledning

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer seg i nettleseren din når du besøker eller på annen måte samhandler med våre nettsider. Nedenfor finner du informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

2. Vår bruk av informasjonskapsler

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

3. Formålet med vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapslene sikrer at nettstedet fungerer som det skal. Tekniske informasjonskapsler benyttes til å sikre operative og optimaliserte tjenester, og forebygge svindel. Bruksdata benyttes til å analysere bruk på metanivå, for å tilpasse innholdet på våre nettsider og sikre mest mulig aktuelle og relevante tjenester.

4. Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted for første gang vil du via et popup-vindu få informasjon om vår bruk av informasjonskapsler, og få mulighet til å velge hvilke kategorier av informasjonskapsler du vil samtykke til.

Du kan endre dine samtykker til informasjonskapsler her:

eller deaktivere bruken av informasjonskapsler via nettleseren din. Dette kan medføre at nettsiden ikke lenger fungerer som normalt.

Du kan lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler i nettleseren på https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

5. Øvrige bestemmelser

Vår bruk av informasjonskapsler reguleres for øvrig av vår personvernerklæring, tilgjengelig her: https://www.poweroffice.no/personvernerklaering