Blogg

Straks ferielønnskjøring - bli med på webinar!

Straks ferielønnskjøring - bli med på webinar!

Publisert 22.05.2023

Blogg

Straks ferielønnskjøring - bli med på webinar!

Straks ferielønnskjøring - bli med på webinar!

Publisert 22.05.2023

I dette webinaret får du lære mer om hvordan du setter opp feriepengeinnstillingene, vi ser på feriepengelisten, og vi går igjennom en ferielønnskjøring. Ved å delta på dette webinaret får du full kontroll før årets utbetaling av feriepenger.

Det nærmer seg årets sommerferie, og med den kommer utbetaling av feriepenger. Med Poweroffice Go Lønn kan du enkelt utbetale lønn til alle ansatte som har feriepenger til gode i feriepengelista. I en ferielønnskjøring vil alle feriepengene dukke opp automatisk og bli foreslått utbetalt. Har du ansatte som har sluttet, slik at arbeidsforholdene er avsluttet og ferdig rapportert, vil disse ansatte likevel automatisk dukke opp i ferielønnskjøringen. Skatteberegningen og trekkferiefravær beregnes av systemet. Enklere blir det ikke!

Ønsker du å lære mer om ferielønnskjøring i PowerOffice? Da kan du 31. mai 2023 delta på webinar med oss fra kl 10.00 – 10.30. Dette blir første webinar, og vi kommer i tiden fremover til å arrangere flere webinarer hvor vi ser på ulike tema innenfor PowerOffice sine produkter.

Gjør deg klar for webinar-premiere onsdag 31. mai 2023 kl 10.00!

Webinaret kan du se her.

Har du spørsmål til webinaret kan du gjerne ta kontakt her.

Befriende enkelt regnskapssystem