Blogg

Full oversikt på ett sted

Full oversikt på ett sted

Publisert 18.10.2018

Blogg

Full oversikt på ett sted

Full oversikt på ett sted

Publisert 18.10.2018

Da Sigbjørn Stange i 2017 startet oppbyggingen av familiekonsernet sitt «KTV Gruppen» var strategi og god planlegging samt effektivitet i alle ledd nøkkelordene. Han har lang erfaring fra byggebransjen fra tidligere og kjenner viktigheten av en hverdag med gode relasjoner og gode effektive løsninger i alle ledd. Han ville sette sammen ett team som gjorde […]

Da Sigbjørn Stange i 2017 startet oppbyggingen av familiekonsernet sitt «KTV Gruppen» var strategi og god planlegging samt effektivitet i alle ledd nøkkelordene. Han har lang erfaring fra byggebransjen fra tidligere og kjenner viktigheten av en hverdag med gode relasjoner og gode effektive løsninger i alle ledd. Han ville sette sammen ett team som gjorde han skodd for fremtiden, med gode støttespillere som ga han gode systemer og kontroll før oppføring av 120 boligenheter i Kopervik på Karmøy. Og skal vi ta han på ordet så er det her han skal tilbringe resten av sin yrkesaktive karriere.

Som arkitekt har Sigbjørn valgt Knut Nordstokke i Edb-tjenester Ltd, sammen har de i over 20 år skapt byggehistorier. Laastad Pluss & Minus ASble valgt som regnskapsfører og engasjert støttespiller på økonomisiden, etter råd fra hans gode venn Knut som har brukt selskapet i flere år.

Sigbjørn er som byggherrer flest, han liker seg best «ute i felten». Han kjenner seg godt igjen i hverdagen der regninger blir betalt på nattestid og faktureringen blir gjort i siste liten. «Papirarbeid blir det ikke penger av, først må en få gjort det som gir penger i kassa»

Nåtidens regnskapssystem skal være papirløst, automatisk, enkelt, lønnsomt, lett oversiktlig og skodd for fremtiden ihht Sigbjørn sine standarder. Med Laastad Pluss & Minus AS og PowerOffice Go fant han i tillegg til dette også ett system der han kan bidra mer selv, få mer «eierskap» til eget regnskap og omsider leve i nåtid, med regnskapsfører rett bak meldingstjenesten i programmet, om det skulle være noe.

Sigbjørn er også svært opptatt av ryddighet i sine prosjekter. Programmet gir han muligheten til å utføre all prosjektstyring direkte i systemet. Den tiden han tidligere brukte til betaling av fakturaer i nettbanken, excelark for prosjektstyring etc kan han nå nyte fra godstolen med ipad’en i handa, vel vitende om at regnskapsfører slipper å gjøre samme jobben på nytt. De jobber nå tett i ett og samme system og har nøyaktig samme oversikten.

Knut på sin side utfører arkitekt og tegneoppdrag innen bygg og maskin, med prosjektering, landmåling og søknadshåndtering som en del av tjenestene han tilbyr. Han selger timer og er avhengig av god struktur og orden i timeregistreringen, noe han lett gjennomfører ved bruk at timesystemet til PowerOffice Go. Timene går direkte inn i faktureringen og vipps så er faktura utskrevet uten manuelle beregninger eller høyt tidsforbruk.

Hva så med vår eminente fotograf Ida Marie Skeie, i Shot by Skeie? Jo, hun stortrives med oppdrag fra næringslivet, er selvsagt også kunde i Laastad Pluss & Minus AS og ble overbevist av karene på «fotoshut’en», en enkel papirløs verden med app for kvitteringer direkte inn i systemet? Solgt! fra neste termin.

Saken er produsert av regnskapbyrået Laastad Pluss & Minus AS.