Blogg

Nå har regnskap blitt gøy

Nå har regnskap blitt gøy

Publisert 19.01.2021

Blogg

Nå har regnskap blitt gøy

Nå har regnskap blitt gøy

Publisert 19.01.2021

Han ble stresset og mistet nattesøvnen over at regnskap og budsjett bare ble en bunke forvirrende tall. For Per Ivar Robertsen og Studio Sigdal ble PowerOffice Go redningen.

– Det er som natt og dag. Det kan rett og slett ikke beskrives.

Daglig leder Per Ivar Robertsen hos Studio Sigdal snakker rett fra hjertet når han skal beskrive forvandlingen som inntraff 1. mars i fjor.

Per Ivar elsker å selge kjøkken, bad og garderobe. Han brenner for å skape de optimale løsningene for kundene. Be ham snakke om benkeplater og han kan holde på i en time. Men så var det dette med tall.

– Jeg hadde jo irritert meg lenge. Hvis jeg trengte en rapport så kunne det fort ta tre til fire dager. Situasjonen var uholdbar. Til slutt innså jeg at noe måtte gjøres.

Det var da han begynte å forhøre seg litt rundt. Og det var to navn som stadig dukket opp med varme anbefalinger. PowerOffice Go. Det skybaserte regnskapssystemet som revolusjonerer hverdagen din. Og regnskaps- og rådgivingsselskapet EVER.

Etter dette gikk det fort. For hos EVERsørget daglig leder Lars Moe og rådgiver og regnskapsfører Håkon Engelund for at Studio Sigdal fikk en skreddersydd versjon av PowerOffice Go. Så koblet de på regnskapsrådgiver Kristine Fjeld, som ble Studio Sigdals personlige kontakt.

– I starten handlet det om å finjustere oppsettet inntil det passet perfekt for Studio Sigdal, sier Fjeld.

Og Per Ivar Robertsen? Han trodde nesten ikke det han så.

– Jeg var jo litt bekymret over at vi skulle over på noe helt nytt, men så fort at dette var det vi hadde trengt i alle år. Et enkelt og oversiktlig system som gjorde at jeg til en hver tid hadde oversikt over absolutt alt.

Like viktig føler Robertsen det har vært å ha Fjeld og EVER som sparringspartner:

– Nå kan jeg stille alle de “dumme” spørsmålene og få fornuftige svar. Som daglig leder har dette vært en enorm lettelse. Jeg har fått nattesøvnen tilbake.

Nettopp dette med rådgiving er en sentral bit av det EVERleverer og det PowerOffice Go kan fikse:

– Jeg hadde kanskje en viss formening om hvilke tall og rapporter jeg trengte, men jeg ante ingenting om hva som var mulig. Derfor er det helt fantastisk å ha fagfolk som forteller meg nøyaktig hva som er lurt og hva jeg og vår bedrift trenger i det daglige.

Så er det ikke bare Robertsen som har blitt fornøyd. Det har også styret, revisor og bankforbindelsen blitt.

– Det er en utrolig følelse å gå i et bankmøte, vel vitende om at jeg nå har stålkontroll over alt de trenger å vite, sier Robertsen.

Etter halvannet år med PowerOffice Go kan Robertsen slå fast at bedriften har spart store summer på å ta i bruk det skybaserte systemet:

– Dessuten var det på ingen måte så dyrt som jeg hadde fryktet. Så dette har rett og slett blitt veldig god butikk for oss.

Og til syvende og sist, PowerOffice Go gjør at Robertsen og hans medarbeidere kan skape en enda bedre handleopplevelse for kundene. Hvis noen ringer og lurer på noe angående en vare de har kjøpt, har staben alle detaljene oppe i løpet av noen få sekunder.

PowerOffice Go har mange fordeler. Noen av de sentrale er:

  • Effektivisert administrasjon

  • Mer tid til kundepleie, salg og markedsføring
  • Bedre oversikt, bedre rapporter

  • Bedre kontroll på hvert salg gjennom prosjektregnskap

For en mann som ble svett når det var snakk om tall og budsjett, har arbeidsdagen til Per Ivar Robertsen tatt en helt ny vending:

– Det første jeg gjør når jeg står opp, er å sjekke tallene i app’en til PowerOffice Go. Og det er det siste jeg gjør før jeg legger meg. For første gang i livet mitt har regnskap blitt gøy!