Blogg

Nyheter september 2016

Nyheter september 2016

Publisert 10.09.2016

Blogg

Nyheter september 2016

Nyheter september 2016

Publisert 10.09.2016

PowerOffice Go er oppdatert med mange nyheter og forbedringer i september. Endring i bilagstyper Bilagstypene innbetaling og utbetaling er slått sammen til bilagstype bank. Dette gjør du for eksempel kan føre kontoutskrift uten å ta stilling til om det er innbetaling eller utbetaling. Det er også mulig å føre posteringer med mva på bilagstype bank. […]

PowerOffice Go er oppdatert med mange nyheter og forbedringer i september.

Endring i bilagstyper

Bilagstypene innbetaling og utbetaling er slått sammen til bilagstype bank. Dette gjør du for eksempel kan føre kontoutskrift uten å ta stilling til om det er innbetaling eller utbetaling. Det er også mulig å føre posteringer med mva på bilagstype bank.

Send leverandørfakturaer på flyt uten kontering

Det er nå mulig å sende leverandørfakturaer på flyt uten at konteringen er gjort i bilagsføringen. Dette forutsetter at klienten er satt opp med at bilagene skal kontrolleres som siste steg i bilagsflyten.

Send leverandørfakturaer automatisk til godkjenning

Hvis du har repeterende fakturaer som kommer inn som EHF eller er fullstendig fortolket kan disse konteres automatisk og sendes på flyt uten å ha vært innom bilagsføringen. Dette sparer tid ved repeterende fakturaer som med stor sannsynligvis har samme kontering fra gang til gang. Vi anbefaler å ha med kontrollør i attestasjonsflyten.

Utvidelser i API

Kundereskontro og leverandørreskontro er nå tilgjengelige rapporter for tredjeparter via API. API’et støtter også matching av poster på reskontroene.

Timeregistrering

Timeregistreringen må ikke være godkjent før den kan faktureres
Hurtigregistreringen av timer kan nå navigere mellom dager
Mulighet å endre dimensjoner på en timeregistrering fra fakturaforslagsbildet
Spørsmål om timene skal tilbakestilles til ufakturert ved kreditering av faktura
Drilldown fra faktura til timetransaksjonene som er grunnlaget for fakturaen

Befriende enkelt regnskapssystem