Blogg

Nå blir Lise Mentzoni (37) øverste leder hos PowerOffice

Nå blir Lise Mentzoni (37) øverste leder hos PowerOffice

Publisert 18.10.2022

Blogg

Nå blir Lise Mentzoni (37) øverste leder hos PowerOffice

Nå blir Lise Mentzoni (37) øverste leder hos PowerOffice

Publisert 18.10.2022

Som HR-sjef har Lise Mentzoni (37) vært del av ledergruppen hos PowerOffice siden 2019. 1. januar tar hun over toppleder-rollen etter gründer Trond Eirik Paulsen (50).

- Det er med stor ydmykhet, ærefrykt og stolthet at jeg går inn i denne rollen. Jeg overtar etter en bauta, og PowerOffice har en fantastisk historie som jeg nå er så heldig å få ta videre inn i fremtiden sammen med et suverent team, sier Mentzoni.

- Dyktig, uredd, engasjert og fremtidsrettetKvalitet i høysetet

For Paulsen er lederskiftet godt planlagt og utelukkende positivt.

- Lise har bidratt til den positive utviklingen i bedriften de siste årene gjennom sin jobb som HR-sjef. Hun har ansatt mange av de som nå jobber hos i PowerOffice, og er svært dyktig til noe av det viktigste vi gjør, nemlig å finne rett kompetanse til rett sted, for så å ta vare på folk, sier Paulsen.

- Jeg er veldig trygg på at PowerOffice er i de rette hender. Vi så raskt talentet i Lise med hennes engasjement for utvikling, i kombinasjon med et stort hjerte for bedriften, sier Paulsen.Med mange års ledererfaring fra ulike Bodø-bedrifter gleder nå Mentzoni seg til å ta PowerOffice videre inn i fremtiden. Stikkordet er kvalitet.

- I det daglige vil jeg administrere ledergruppen og bidra til å bygge et godt team som skal levere kvalitet i alle ledd. PowerOffice er ikke noe man gjør alene. Det handler om å tørre å satse med dyktige folk på laget, sier Mentzoni.

At hun fikk lederjobben, mener hun handler om hardt arbeid i kombinasjon med et verdisett som matcher bedriften; det å være uredd, innovativ og profesjonell.

- Jeg er enormt motivert, og kan nesten ikke vente med å komme i gang. Den indre drivkraften og motoren er på plass, nå er det bare å glede seg til denne reisen, smiler Mentzoni.

Befriende enkelt regnskapssystem