Blogg

PowerOffice vokser videre – ansetter tolv nye

PowerOffice vokser videre – ansetter tolv nye 

Publisert 13.11.2019

Blogg

PowerOffice vokser videre – ansetter tolv nye

PowerOffice vokser videre – ansetter tolv nye 

Publisert 13.11.2019

Artikkelen er opprinnelig publisert i Avisa Nordland 12.11.2019.  I toppetasjen i Jakhelln brygge holder et av landets raskest voksende selskap PowerOffice til. Selskapet ble grunnlagt i 1998. I 2015 etablerte de PowerOffice Go. Et regnskapssystem de senere har stor suksess med. De har nå passert 20.000 kunder, står sterkt nasjonalt og har ambisjoner om å […]

Artikkelen er opprinnelig publisert i Avisa Nordland 12.11.2019. 

I toppetasjen i Jakhelln brygge holder et av landets raskest voksende selskap PowerOffice til. Selskapet ble grunnlagt i 1998. I 2015 etablerte de PowerOffice Go. Et regnskapssystem de senere har stor suksess med.

De har nå passert 20.000 kunder, står sterkt nasjonalt og har ambisjoner om å utvide utover landegrensene.

Siden 2015 har de tredoblet omsetningen. I fjor omsatte selskapet for 90. millioner kroner. Tallene for 2019 dobler fjoråret. Det betyr en omsetning på vel 180. millioner kroner.

I dag har selskapet 48 ansatte. Nå skal PowerOffice rekruttere til 12 nye stillinger fordelt på ulike avdelinger som skal bidra til å håndtere det store veksten.

– Vi lyser ut tolv nye stillinger, sier utviklingsdirektør Terje Johansen til Avisa Nordland.

De har behov for flere ansatte som kan bidra til å løse arbeidsmengden.

– Tåler dere å fortsette denne utviklingen?

– Ja, og på alle nivåer, sier markedsdirektør Nebojsha Mihajlovski.

PowerOffice Go er et skybasert økonomisystem til små og mellomstore bedrifter.

PowerOffice Go, som ble lansert 1. januar 2015, var godt timet i forhold til ønskede og nødvendige endringer i bransjen, mener Terje Johansen.

– Systemet som nå tar av har satt brukeren i fokus og automatiserer alle arbeidsprosesser som kan automatiseres med bruk av moderne teknologi. Systemet skaper en oversiktlig arbeidsdag for dem som jobber med regnskap og økonomi. Alt av regnskap gjøres elektronisk, og regnskapstallene er oppdatert til enhver tid, sier han.

– Hvilke utfordringer har dere?

– Det handler om å holde seg oppdatert, følge med i den faglige og teknologiske utviklingen. Vi er nødt til å være på forskudd og utgjøre en forskjell for kundene, sier Johansen.

PowerOffice har ett kontor og det er i Bodø, men kundene kommer fra hele landet. I samarbeid med flere hundre regnskapsbyråer rundt om i landet når vi kundene der de er.

– Samarbeidsmodellen vi har med byråene er helt essensiell for den utviklingen vi har hatt. Uten det samarbeidet hadde vi ikke skalert like kjapt, forklarer Mihajlovski.

Selskapet vokser med en enorm fart her til lands. På spørsmål om de har planer om å rulle systemet utenfor landegrensene svarer de samstemt «ja».

– Vi har konkrete planer om det. Men vi kan ikke si når og hvor. Vi ser at det er et attraktivt marked utenfor Norge. Planene om å gå utenfor Norge har vært med helt fra starten, sier Mihajlovski.

Regnskapssystemet er allerede oversatt til svensk, dansk, finsk, engelsk og nynorsk.