Blogg

Rask mat trenger et raskt regnskap

Rask mat trenger et raskt regnskap

Publisert 27.12.2021

Blogg

Rask mat trenger et raskt regnskap

Rask mat trenger et raskt regnskap

Publisert 27.12.2021

Når du steker rundt 2.000 hamburgere i uka, trenger du et regnskapsprogram som kan holde det samme tempoet. Det fant Blend Horori hos PowerOffice Go. Annas Gatekjøkken har blitt en tradisjon i Bodø og er en institusjon som de fleste bodøværinger har et tett forhold til. Og de senere årene har driften virkelig blomstret: – […]

Når du steker rundt 2.000 hamburgere i uka, trenger du et regnskapsprogram som kan holde det samme tempoet. Det fant Blend Horori hos PowerOffice Go.

Annas Gatekjøkken har blitt en tradisjon i Bodø og er en institusjon som de fleste bodøværinger har et tett forhold til. Og de senere årene har driften virkelig blomstret:

– Vi merker tydelig at det er blitt flere innbyggere i sentrum. Mange av de eldre er faste gjester her, sier Horori.

FANGET AV RINGPERMER

Når det er et høyt tempo på gatekjøkkenet, er det helt avgjørende at man kan ha en løpende oversikt over økonomi og regnskap. Dette var noe som før befant seg i et ukjent antall ringpermer.

– Skulle du finne frem til et gammelt bilag, måtte du ned i kjelleren og lete i hyllene. Ikke en spesielt effektiv arbeidsmetode medgår Horori.

Det mente også bedriftsrådgiver Håkon Engelund hos EVER. Han var av den klare oppfatning at Annas Gatekjøkken burde gå over til det skybaserte PowerOffice Go.

– Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å gå over til et digitalt system, sier Horori.

DIGITAL REVOLUSJON

Men da ha først lot seg overtale, var suksessen et faktum:

– Det var som natt og dag. Plutselig hadde vi full kontroll og alt av informasjon var bare et tastetrykk unna – enten på telefonen eller iPad’en.

Bare en oppgave som kjøring av lønn ble fullstendig revolusjonert. Det samme med registrering av utlegg og administrasjon av reiseregninger.

FOREBYGGER SVINDEL

I en tid hvor fakturasvindel har blitt et sterkt økende problem, så er PowerOffice Go en effektiv vakthund.

– Det ligger alltid en sjekk inne i systemet som kontrollerer ting som organisasjonsnummer og hvorvidt den eller de som har sendt fakturaen er på en svarteliste, forteller regnskapsfører og rådgiver Synnøve Morgan hos EVER.

Systemet har også en chatte-funksjon, noe som gjør at bedriftene hele tiden får raske svar hvis det er noe de lurer på.

GODE RÅD GULL VERDT

Annas Gatekjøkken er medeier i Kysten Rundt, som er en av hovedaktørene i det norske fastfood-markedet. Og for å sikre videre suksess og vekst har bedriften innsett verdien av et skybasert regnskapsprogram og kunnskapsrike rådgivere:

– Da vi trengte å omstrukturere driften vår, var Håkon Engelund og EVER en fin sparringspartner, understreker Horori.

Også for bedriftens medarbeidere betyr PowerOffice Go et stort fremskritt. Nå kan du selv registrere utlegg og få disse refundert fortløpende. Det samme med reiseregninger.

SOVER BEDRE NÅ

– Til sjuende og sist handler det om at du som bedriftsleder føler at du har kontroll – hele tiden, sier Horori.

Selv om det er helg eller han har ferie, så har han hele tiden full tilgang til alle tall i sanntid.

– Jeg sover litt bedre når jeg vet at regnskapet,

dagens omsetning og innkommende fakturaer ligger på mobilen min. Og ikke minst, nå får vi tid til å steke flere burgere!

Befriende enkelt regnskapssystem