Blogg

Send og motta EHF faktura

Send og motta EHF faktura

Publisert 10.09.2016

Blogg

Send og motta EHF faktura

Send og motta EHF faktura

Publisert 10.09.2016

Hvor enkelt og sikkert ønsker du å fakturere dine kunder, og motta fakturaer fra dine leverandører? Ved bruk av EHF fakturering vil du oppleve forenkling på en rekke områder. Vi i PowerOffice setter stort fokus på kvalitet, design og brukervennlighet og tilbyr nå en svært intuitiv og enkel måte å bruke EHF-standarden på. EHF (elektronisk […]

Hvor enkelt og sikkert ønsker du å fakturere dine kunder, og motta fakturaer fra dine leverandører? Ved bruk av EHF fakturering vil du oppleve forenkling på en rekke områder.

Vi i PowerOffice setter stort fokus på kvalitet, design og brukervennlighet og tilbyr nå en svært intuitiv og enkel måte å bruke EHF-standarden på.

EHF (elektronisk handelsformat) betyr forsendelse av elektronisk faktura, kreditnota og purring som datafil i standard format til mottaker. Med tiden vil det også legges til rette for forsendelser av tilbud, avtaler og andre dokumenter. Innholdet i formatet dekker regnskapslovens krav. Fra 1.7.2012 er det pålagt å sende faktura på EHF formatet til alle statlige og kommunale foretak.

Nå flere år etter introduksjonen av EHF-standarden er løsningene så effektive at det er ingen grunn til at ikke alle bedrifter kan ta EHF fakturering i bruk. Noe som vil gi formidable effekter for hele næringslivet.

Det er veldig lett og enkelt å komme i gang med EHF fakturering og det koster ikke noe ekstra. Du trenger heller ikke ekstra installasjon eller administrasjon. Forsendelsen av EHF fakturaer er tilgjengelig direkte fra løsningen og aktiveringen er bare ett klikk unna.

Fordeler med EHF fakturering

  • Sikker forsendelse av fakturaer
  • Ingen skanning av fakturaer
  • Automatisk bilagsføring
  • Data leses inn med 100% nøyaktighet
  • Sparer tid og ressurser til fakturahåndtering