Mer kunnskap
gir ekstra power

Vi har mange forskjellige kurs som gjør det enkelt for deg å holde deg oppdatert i PowerOffice.

Ønsker du å ta kurs i PowerOffice på egenhånd? I vår kurskatalog finner du kurs innenfor de fleste moduler i PowerOffice. Du kan se kursene så mange ganger du vil, og pause når du trenger det. Kursene er gratis og tilgjengelig for alle.

Sertifisert PowerOffice-bruker

Ønsker du å bli en sertifisert PowerOffice-bruker kan du gjennomføre sertifiseringsløpet vårt. I portalen oppretter du en bruker, og logger på for å gjennomføre kursrekken. Ved fullført kurs blir du en sertifisert PowerOffice-bruker. Du får kursbevis, og autoriserte regnskapsførere får godkjente timer.  

Åpne kurs

Bli en PowerOffice-ekspert med våre åpne kurs! Som regnskapsfører vil våre åpne kurs gi deg verdifull kunnskap og ferdigheter til å utnytte verdien av PowerOffice fullt ut. Vi tilbyr ulike åpne kurs jevnlig gjennom året slik at du kan finne et som passer ditt behov.

Bedriftsinternt kurs

Hvis du som PowerOffice Partner ønsker et kurs med mer skreddersøm enn våre åpne kurs kan et bedriftsinternt kurs være noe for deg. Vi tar utgangspunkt i din virksomhet og lager et skreddersydd kurs basert på de behovene dere har. Kurset kan gjennomføres både på nett eller i deres lokaler.


Eksempel på innhold i et bedriftsinternt kurs:

  • Intro til PowerOffice
  • Brukeroppsett/rollestyring
  • Bilagsføring
  • Tilbud/faktura/purring
  • Poweroffice Time
  • Poweroffice Lønn
  • Poweroffice Quality


Dette er kun eksempler på innhold og kurset settes sammen basert på egne ønsker. Våre kursholdere har bred erfaring og mange praktiske eksempler.

Ring oss på 755 00 670 eller send oss en melding dersom du er interessert i et internt kurs skreddersydd for ditt behov!