Blogg

Sjekk ut vår nyeste oppdatering av mobilappen!

Sjekk ut vår nyeste oppdatering av mobilappen!

Publisert 31.05.2024

Blogg

Sjekk ut vår nyeste oppdatering av mobilappen!

Sjekk ut vår nyeste oppdatering av mobilappen!

Publisert 31.05.2024

Endelig er vi klar med en oppdatert versjon av mobilappen vår! Denne oppdateringen gir deg store forbedringer i brukeropplevelsen og navigasjonen. Den er tilgjengelig gjennom eksisterende app og du trenger ikke laste ned en ny app. Her er noen av de spennende nye funksjonene og forbedringene du kan dra umiddelbar nytte av!

Moderne og brukervennlig design

Opplev et friskt og brukervennlig design som gjør bruken i appen mer intuitiv og behagelig. Med en klar og tiltalende layout har vi forbedret både estetikken og funksjonaliteten.

Alle appens funksjoner er nå samlet i en oversiktlig meny, noe som gjør det enklere for deg å finne det du trenger uten å måtte lete gjennom flere sider eller menyer.

Hurtigtilgang fra dashbordet
For å spare tid og øke effektiviteten, har vi lagt til hurtigtilgang som lar deg nå dine mål raskere.

Optimalisert dashbord for alle brukere
Vi har strømlinjeformet navigasjonen for å gi deg rask og enkel tilgang til essensiell informasjon. Det brukervennlige dashbordet sikrer at viktige funksjoner og data er lett tilgjengelige, slik at du effektivt kan håndtere dine daglige arbeidsoppgaver.

Få kontroll over økonomien med bedre regnskapswidgets
Du kan nå dykke dypere inn i økonomiske data enn tidligere. For eksempel, hvis du ønsker å se nærmere på kundefordringer, kan du enkelt klikke på den spesifikke widgeten for å få opp detaljer om de enkelte fakturaene som er sendt ut. Dette gir deg muligheten til å ikke bare se de totale utestående beløpene, men også undersøke hver faktura for å forstå hvilke kunder som kanskje trenger ytterligere oppfølging. Denne funksjonen sikrer at du effektivt administrerer dine finansielle forpliktelser, og har god økonomisk oversikt.

Flere firmaer? Nå er det enklere å navigere mellom dem
For de av dere som administrerer flere firmaer, har vi gjort det raskere og enklere enn noen gang å bytte mellom forskjellige firmaer direkte fra dashbordet.


Andre funksjoner verdt å nevne

Tilpasset iPad: Vår oppdaterte app støtter nå liggende modus på iPad, noe som gir en bedre og mer fleksibel brukeropplevelse på enheten din.

Effektiv håndtering av administrative oppgaver: Appen beholder selvsagt alle funksjonene du er vant til. Du kan fortsatt enkelt håndtere utlegg og sende inn kvitteringer. I tillegg har appen funksjonalitet for å legge inn reiseregninger, registrere arbeidstimer, samt håndtere søknader om ferie og fravær. For ledere har appen også forbedrede muligheter for å godkjenne fakturaer og andre bilag, samt håndtere godkjenninger av ferie- og fraværssøknader.

I appen vil du fortsatt finne alle funksjonene du er vant til slik som utlegg, ferie/fravær og timeregistrering.

Vi vil gjerne vite hva du synes! Bruk appen til å sende oss tilbakemeldinger og fortell oss om dine erfaringer.

Dersom du allerede har appen installert trenger du kun å oppdatere denne for å ta i bruk den nye versjonen.

Bli kjent med den oppdaterte appen på kun to minutter!

Befriende enkelt regnskapssystem