Blogg

Alltid oppdatert med nettbasert regnskapssystem

Alltid oppdatert med nettbasert regnskapssystem

Publisert 21.11.2016

Blogg

Alltid oppdatert med nettbasert regnskapssystem

Alltid oppdatert med nettbasert regnskapssystem

Publisert 21.11.2016

Grant Thornton Norge ble etablert i 1987, og er et av verdens største revisjons- og konsulentnettverk. En organisasjon som gjennom rådgivning og moderne verktøy hjelper bedrifter å realisere sitt potensial for vekst. Deres primære målgruppe er bedrifter i vekst og utvikling, og som gjerne har internasjonale ambisjoner. Tilsammen sysselsetter selskapet over 42 000 medarbeidere i […]

Grant Thornton Norge ble etablert i 1987, og er et av verdens største revisjons- og konsulentnettverk. En organisasjon som gjennom rådgivning og moderne verktøy hjelper bedrifter å realisere sitt potensial for vekst.

Deres primære målgruppe er bedrifter i vekst og utvikling, og som gjerne har internasjonale ambisjoner.

Tilsammen sysselsetter selskapet over 42 000 medarbeidere i mer enn 130 land, og omsatte for rundt 4,7 milliarder amerikanske dollar i fjor. I Norge har Grant Thornton over 50 medarbeidere, hvorav 60 prosent er kvinner. Selskapet holder til i Bogstadveien i Oslo

– Vårt personlige engasjement gir oss en bedre forståelse for hva som er viktig for kundene våre. Dette gjør det enklere å bidra til kontinuerlig forbedring av deres organisasjoner, prosesser og resultater, sier Rakhee Sethi,

Digitalisering i næringslivet

Globale endringer påvirker både norsk og internasjonalt næringsliv. Derfor har Grant Thornton Norge, i tillegg til et sterkt kunde- og fagfokus, også et tydelig fokus på digitalisering.
Digitaliseringen er en endringsdriver som allerede har snudd verdikjeder på hodet og skapt nye forretningsmodeller innenfor næringer som varehandel, mediehus mediebransjen, reiselivsbransjen og underholdningsindustrien.

– Digitaliseringen i næringslivet påvirker kravene som stilles til oss som rådgivere. Det gjelder å utnytte mulighetene og arbeide effektivt med digitale verktøy. Gode systemer åpner for bedre råd, sier Sethi, som mener at dagens regnskapsførere bør være involvert i den daglige driften, gi hands-on råd og følge med på selskapets utvikling.

Effektive verktøy nødvendig for vekstbedrifter

For å imøtekomme dagens behov er gode og digitale løsninger nødvendig. I dag ønsker bedriftsledere regnskapene sine oppdatert i sanntid og løsninger som møter deres krav til effektiv arbeidsdeling og smidig samhandling.

– Mange bedriftsledere forventer ikke bare at systemene skal kunne skaleres etter behov, de vil også ha intuitive grensesnitt og høy brukervennlighet. Så langt har vi brukt et tradisjonelt lokalinstallert system, men etter å ha testet den skybaserte løsningen PowerOffice Go, ønsker vi å sluse nye kunder over på denne plattformen, forteller Sethi og peker på tre viktige fordeler ved PowerOffice Go:

  • Brukervennlig: Systemet er satt opp på en måte som er intuitiv og lett å forstå. Det tar få klikk å finne det man leter etter, og man kan logge seg på fra hvor som helst.
  • Gir raskt overblikk: Landingssiden gir en god oversikt med ett raskt blikk. Alle
    rapporter er enkle å få tak i og lette å lese.
  • Enkel funksjonalitet gir god arbeidsflyt: PowerOffice Go har for eksempel en egen
    app for godkjenning av fakturaer som sender en melding når noe ligger klart til godkjenning.

– Vårt mål er ikke å være først ute med den siste teknologien, men vi skal heller ikke være blant de siste. For oss er det viktig å bruke fremtidsrettede løsninger som fungerer. Derfor er PowerOffice perfekt. Løsningen fungerer godt, og teamet deres er raske, flinke og serviceinnstilte. Det gir trygghet og tillit, både for oss og våre kunder, avslutter Sethi.

Befriende enkelt regnskapssystem